Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Новини

Правила купання на Водохреща

Дата створення: 15:41 16.01.2020

 На Хрещення Господнє пірнають в ополонку. Але тут треба дотримуватися певних норм поведінки. Насамперед слід ознайомитися із протипоказаннями до купання в ополонці. А це - серцево-судинні захворювання, запалення нирок, хвороби дихальних шляхів і бронхо-легеневої системи, гінекологічні захворювання, епілепсія, алергія на холод, проблеми зі щитовидною залозою.  Коли ж здоров’я не стоїть на заваді водним процедурам, ретельно підготуйтеся до свята.

Про виконання доходної частини місцевих бюджетів говорили сьогодні під час відеоселекторної наради з районами та об’єднаними територіальними громадами.

Дата створення: 09:05 15.01.2020

Про виконання доходної частини місцевих бюджетів та стан запровадження електронного обліку деревини в області говорили сьогодні під час відеоселекторної наради з районами та об’єднаними територіальними громадами. Провів її голова облдержадміністрації Дмитро Габінет. Також до участі долучилися представники окремих структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів ЦОВВ. Участь у відеоселекторній нараді взяли й перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Крупа, голова райради Юрій Мельник та представники ОТГ району.  

Володимир Зеленський оголосив 9 січня днем жалоби в Україні у зв’язку з катастрофою літака МАУ в Ірані

Дата створення: 13:31 09.01.2020

Президент України Володимир Зеленський постановив оголосити 9 січня 2020 року днем жалоби у зв’язку з трагедією, що сталася 8 січня внаслідок катастрофи пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Тегерані (Іран).

Рятувальники Хмельниччини закликають громадян не виходити на тонку кригу

Дата створення: 13:29 09.01.2020

Хоча й на календарі — зима, довгий час на Хмельниччині утримувались переважно теплі дні. І ось нарешті нічна температура сягнула 7-8 градусів з позначкою "мінус", тож водойми поступово почали вкриватися кригою. Зазвичай любителі зимової риболовлі, не дивлячись на небезпеку, аби насолодитись улюбленим дозвіллям, спокійно виходять на ще не зміцнілий лід, легковажно ставлячи під загрозу власне життя. Аби не допустити нещасних випадків на тонкій кризі водойм, Служба порятунку Хмельниччини закликає: *Забороняється виходити на тонкий лід. *На водоймах безпечним вважається лід (при температурі повітря нижче 0): - для одного пішохода – товщиною не менше 7 см; - для групи людей – товщиною не менше 15 см; - для масового катання на ковзанах — товщиною не менше 25 см.

Вітання голови Олешинської сільської ради християн західного обряду із Різдвом

Дата створення: 13:07 24.12.2019

Сердечно вітаю християн західного обряду з великим святом – Різдвом Христовим!

КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ ОРЕНДАРЯ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО, ЯКЕ ПЕРЕБУВАЄУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ОЛЕШИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата створення: 13:04 24.12.2019

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ОРЕНДАРЯ НА НЕРУХОМЕ МАЙНО, ЯКЕ ПЕРЕБУВАЄУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ОЛЕШИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Конкурс з продажу об’єктів малої приватизації майна комунальної власності Олешинської сільської ради

Дата створення: 12:58 24.12.2019

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ПРОДАЖУ ОБ’ЄКТІВ МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ МАЙНА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ОЛЕШИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відбулось засідання 28 чергової сесії сільської ради

Дата створення: 13:14 19.12.2019

        18 грудня 2019 року під головування сільського голови Віталія Осядлого відбулось засідання 28 чергової сесії Олешинської сільської ради. Участь в засіданні також взяли: заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, староста с.Черепівка Валентина Деркалюк, депутати сільської ради. За результатами сесії були прийняті рішення:

Відбулось засідання постійних комісій Олешинської сільської ради

Дата створення: 11:02 12.12.2019

Перед засіданням чергової 28 сесії Олешинської сільської ради відбулось засідання постійних комісій сількької ради. На засіданнях було розглянуто проект бюджету на 2020 рік та ряд інших важливих проектів рішень, зокрема: