Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Вчора в приміщенні Олешинської сільської ради відбулися збори на яких були розподілені земельні ділянки між учасникам антитерористичної операції

Вчора, 5 червня, в приміщенні Олешинської сільської ради відбулися збори учасників антитерористичної операції(АТО), на яких було розглянуто питання виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО.

В присутності голови Олешинської сільської ради Віталія Осядлого, провідного спеціаліста-землевпорядника Сергія Купи, членів постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження та транспорту Олександра Вознюка та Сергія Туза були розподілені земельні ділянки між учасникам АТО – жителями Олешинської ОТГ.

Для прозорості виділення було проведено жеребкування. Всього було розподілено 26 ділянок різної площі до 2га. Після вибору своєї ділянки мешканці громади підписувалися в протоколі і писали клопотання до Олешинської сільської ради про передачу земельних ділянок у власність.



« повернутися до списку новин