Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Заступник голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у нараді в обласній державній адміністрації.

Вчора, 5 червня, заступник голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у нараді в обласній державній адміністрації.

Керівництво обласної державної адміністрації поставило чіткі завдання перед головами районних та об’єднаних територіальних громад підняти заробітню плату, покращити соціально економічний стан області.

За показниками соціально-економічного розвитку наша область посідає хоча не останні, але й не перші місця рейтингу по Україні.

Як  додатково наповнити бюджет, подолати тіньову зарплату та збільшити її виплати. Наша область займає чи не останні місця в рейтингу областей за рівнем виплати заробітної плати. В нас вона далека навіть до середньої по Україні.

Аби покращити ситуацію та збільшити фінансування, місцеві громади мають знайти резерви. Один із таких – податки із підакцизних товарів.

Ще одне питання, яке розглянули під час наради – майбутній опалювальний сезон та виплата субсидій. У 2017 році дотацію від держави отримали більше двохсот п’ятдесяти домогосподарств. Зміни, які будуть в цьому році, цю цифру зменшать, кажуть чиновники, адже при перевірці було виявленні зовсім інші цифри та факти при наданні допомоги від держави.



« повернутися до списку новин