Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Відбувся виконком в приміщенні Олешинської сільської ради

Сьогодні, 31 травня, відбувся виконком в приміщенні Олешинської сільської ради. Серед питань порядку денного можна виділити декілька найбільш актуальних. Це питання про оздоровлення дітей в дошкільних навчальних закладах (ДНЗ) на літній період та питання про недопущення загибелі людей на водних об’єктах.

Щодо питання про оздоровлення дітей в ДНЗ на літній період прийняли рішення. Розпочати оздоровчий період в ДНЗ з 01.06.2018 року по 30.06.2018 року. На період оздоровлення дітей затвердити санаторний режим харчування, збільшивши  норми харчування на 30%. Ввести в меню дітей ІІ сніданок за рахунок соків, фруктів та кондитерських виробів ...

Щодо питання про недопущення загибелі людей на водних об’єктах були поставлені завдання визначити небезпечні місця купання людей на водоймах сіл ради та встановити заборонені знаки «КУПАТИСЯ ЗАБОРОНЕНО», провівши широку інформаційно-пропагандистську роботу з питань безпеки на місцях масового відпочинку на воді, з роз’ясненням правил поведінки на водоймищах та методиками надання першої медичної допомоги. В загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах була проведена інформаційна компанія щодо дотримання правил охорони життя на водних об’єктах, способи рятування на воді та надання першої медичної допомоги при утопленні.  



« повернутися до списку новин