Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні в райдержадміністрації пройшла семінар-нарада з керівниками підприємств (ФОПів) роздрібної торгівлі та ресторанного господарства.

Сьогодні, 23 травня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Сергія Янчука пройшла семінар-нарада з керівниками підприємств (ФОПів) роздрібної торгівлі та ресторанного господарства. На нараді були присутні заступник голови Олешинської сільської ради Гуцалюк Ю.Л. та керівники підприємств (ФОПів) роздрібної торгівлі та ресторанного господарства Олешинської сільської ради.

Начальник управління обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Хмельницькому Головного управління ДФС у Хмельницькій області Андрій Лобунець проінформував присутніх про дотримання законодавства при реалізації підакцизних товарів, а також про рівень заробітної плати та легалізація тіньової зайнятості присутніх проінформував.

Про безпечність та якість харчових продуктів відповідно до нормативних актів розповів головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Хмельницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Михайло Горбатенко.

Не оминули і тему про гігієнічні вимоги щодо реалізації харчових продуктів, про що інформував начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Хмельницького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Леонід Комащук.

На основні питання щодо захисту прав споживачів дали кваліфіковані відповіді головні спеціалісти відділу захисту споживачів Тетяна Левкун та Людмила Бухта.

Про забезпечення пожежної безпеки у готельно-рестораних комплексах та закладах відпочинку, про дозвільні документи з питань пожежної безпеки необхідні для суб’єктів господарювання усіх ступенів ризику та про планові перевірки суб’єктів господарювання високого ступеня ризику та критерії оцінювання начальник 1-ого Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області Олександр Свірчук.



« повернутися до списку новин