Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Робочий візит до Олешинської сільської ради голови райдержадміністрації Лесі Коменди, голови райради Юрія Мельника та заступника начальника управління фінансів райдержадміністрації Віри Зданюк

Вчора, 7 травня, з робочим візитом до Олешинської сільської ради завітали голова райдержадміністрації Леся Коменда, голова райради Юрій Мельник та заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Віра Зданюк. Була проведена робоча зустріч в якій взяли участь: заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, бухгалтер сільської ради, спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту. 
Обговорювали ряд важливих питань розвитку місцевої громади. Піднімались бюджетні питання, серед яких рівень організації та результативність виконання дохідної та видаткової частин бюджету громади. Було наголошено на необхідності забезпечення своєчасного і повного надходження запланованих доходів, а також фінансування передбачених бюджетом заходів.
Крім цього, учасники зустрічі обговорили питання функціонування закладів освіти у громаді та перспективи розвитку позашкільної освіти.



« повернутися до списку новин