Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Колегія Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації

27 лютого 2018 року в приміщенні Державного навчального закладу «Вище професійне училище № 11 м. Хмельницького» відбулося засідання колегії Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, в якій взяла участь головний спеціаліст з питань освіти Олешинської сільської ради – Жолкевська Валерія Володимирівна. На засіданні колегії було розглянуто ряд питань.

Зокрема: Про стан протипожежного захисту у закладах освіти області доповів Соловйов Андрій Володимирович, підполковник служби цивільного захисту, начальник відділу контролю за особливо важливими об’єктами та застосування санкцій Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області.

Аналіз роботи із зверненнями громадян здійснила Рябчук Оксана Володимирівна, начальник відділу організаційно-нормативного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про основні здобутки та проблемні питання щодо розширення доступу дітей до дошкільної освіти присутніх проінформувала Гаркавенко Тетяна Володимирівна, головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

З метою контролю за рішенням колегії Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 17 січня 2017 року та покращення роботи щодо створення умов для освіти дітей з особливими освітніми потребами у навчальних закладах області доповіла Марисюк Алла Андріївна, завідувач сектору спеціальної та інклюзивної освіти Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.

Про роботу Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді прозвітував Климчук Василь Васильович, директор зазначеного закладу освіти.

З питання щодо розподілу нерозподілених видатків освітньої субвенції на 2018 рік проінформувала Дупляк Тетяна Василівна, заступник директора-начальник управління освітньої діяльності та організаційного забезпечення Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації.



« повернутися до списку новин